Ewoud is te huur voor een onderzoek, een advies, een training, een artikel, een lezing of deelname aan een panel. 

Onderzoek

Ewoud heeft bijna 30 jaar ervaring met praktijkgericht onderzoek op het snijvlak van beleid en praktijk. Het accent ligt hierbij op het sociale en het veiligheidsdomein, op vraagstukken op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, emancipatie, radicalisering, polarisatie, religie en discriminatie. 

Advies

Op basis van veel onderzoek, jarenlange ervaring en een groot netwerk kan Ewoud overheden en organisaties adviseren over werkbare oplossingen voor problemen op de hierboven genoemde werkterreinen.  Daarnaast heeft Ewoud veel ervaring met (social) media, campaigning en diverse communicatie (strategieën). 

Training

Ewoud geeft trainingen aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties,  professionals en overheden. De trainingen gaan over onderwerpen als het voorkomen van radicalisering, polarisatie, communicatie en media, framing, empowerment, discriminatie en diversiteitsvraagstukken.

Teksten

Ewoud is te huur voor journalistieke producties of voor het schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren van teksten in het Nederlands. Fictie of non fictie. Voor de overheid,  het bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Ewoud is lid van de Freelancers Associatie (FLA) / auteursbond. 

Meer weten? 

Tel: 06 413 99 333

Mail: info (at) ewoudbutter.nl